reservar entrades festes gràcia 2021

Aquest any, a causa de les restriccions i mesures per la covid vigents a Catalunya, cal reservar les entrades per a les festes de Gràcia 2021. El programa inclou un seguit d’activitats i els tradicionals concerts de Gràcia que omplen el barri de música i gresca. Ara bé, per gaudir-ne o participar-hi cal fer reserva prèvia.

Les activitats presencials de la festa major es recuperen, en part, ja que estan limitades a tres per carrer o plaça, amb cita prèvia i amb aforament limitat. Els concerts de la Festa Major de Gràcia i les activitats amb més públic es concentraran en tres espais: la plaça d’en Joanic, el carrer Pi i Margall (entre Sant Lluís i Joaquim Ruyra) i el carrer de Bailèn (entre Sant Antoni Maria Claret i Indústria).

La reserva d’entrades es pot fer des de dilluns, 9 d’agost, a través del sistema web que ha habilitat la Fundació Festa Major de Gràcia. Pots reservar entrades prèviament segons l’espai on es facin els concerts i actuacions:

Cal tenir en compte que totes les activitats i actuacions musicals acabaran com a màxim a les 0.30 h, com estableix la mesura del Procicat que continua vigent durant tot l’estiu, i que Barcelona es troba dins dels municipis amb toc de queda a partir de la una de la matinada.