El teatre Club Capitol ha anunciat que suspèn totes les funcions programades per a les properes setmanes a les seves dues sales. La raó són “els importants danys ocasionats per la inundació provocada per l’Hotel Continental”, segons informa el teatre en un comunicat. L’incident es va produir la nit de dimarts a dimecres a l’hotel situat al costat del Club Capitol, al capdamunt de la Rambla.

El Grup Balaña, responsable del teatre, explica que encara no pot fixar-ne una data de reobertura, “però, per la magnitud dels danys, no es preveu que l’activitat a la sala es reprengui en breu”, i ha assenyalat que, com a mínim, “podria ser el setembre”.

Ara per ara, la gerència del Club Capitol està avaluant l’abast dels desperfectes, mitjançant els perits. Si dimecres els esforços es van centrar en bombar l’aigua que havia caigut al pati de butaques, dijous encara hi havien restes del fals sostre i de l’estructura que el sustentava. Tanmateix, tampoc no es coneix quantes de les butaques de la platea han quedat malmeses.

‘Lapònia’, suspesa

Una de les obres afectades és l’aclamada Lapònia, dirigida per Cristina Clemente, que estava programada en cartell fins al 21 de juliol. Interpretada per Meritxell Huertas, Roger Coma, Meritxell Calvo i Manel Sans, l’obra havia rebut l’aplaudiment i recomanació de la crítica i el públic.

Arran de la suspensió, l’equip de l’obra ha lamentat la situació. La directora ha dit en una piulada que és una llàstima la suspensió de la funció, especialment perquè “costa molt que un espectacle funcioni”. Una de les actrius, Meritxell Huertas, ha assegurat, també a través de Twitter, que estan “en xoc”.

Trasllat de funcions i retorn de les entrades

L’empresa ha anunciat que els espectacles ‘Tinder sorpresa’ i ‘Martita de Graná’ es representaran al Teatre Borràs a partir de diumenge, 7 de juliol, en els mateixos dies i horaris previstos inicialment al Club Capitol. L’import de les entrades ja comprades per a la resta d’espectacles programats el mes de juliol al teatre de la Rambla serà retornat als espectadors a través del mateix canal en què es van adquirir.