dues obres parking shapeskeare

Què?

La companyia Parking Shakespeare reprèn dilluns 26 de juliol les dues obres que companyia al Parc de l’Estació del Nord fins al 8 d’agost, després de les alteracions en algunes de les funcions degut a la pandèmia. Per tant es reprèn ‘Un somni d’una nit d’estiu’ i ‘Romeu i Julieta’ en les seves sessions establertes.

Parking Shakespeare ens amenitza un estiu més les tardes d’estiu amb un Shakespeare a l’aire lliure i gratuït. Creat el 2009 amb la idea pròpia dels anglosaxons que les obres de William Shakespeare s’havien de representar en parcs públics, la companyia aposta per a aquestes representacions sense escenografia ni equipament tècnic. D’aquesta manera, el protagonisme recau en la bellesa i la qualitat del text i en el talent interpretatiu dels actors. Aquest any es representen dues obres: ‘Romeu i Julieta’ i ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’.


Quan?

Fins al 8 d’agost del 2021 | 19 h


On?

Al Parc de l’Estació del Nord, concretament l’espiral sota els til·lers.


Com?

L’accés és gratuït amb reserva prèvia!


Programa

‘Romeu i Julieta’

Fins al 8 d’agost (els dies parell) | 19 h | Parc de l’Estació del Nord | LES DATES: 20, 22 I 24 DE JULIOL QUEDEN CANCEL·LADES PER MOTIUS D’AFECTACIÓ DE COVID

La història de ‘Romeu i Julieta’ que ens ofereix Shakespeare no era ni tan pura ni tan romàntica com sovint ens han volgut fer creure. Això la fa infinitament més interessant. Ja des del famós sonet del ball, Julieta demostra que és una dona amb veu pròpia, capaç de marcar els seus límits i prendre decisions arriscades. El desenllaç final l’assenyala com la veritable protagonista de la tragèdia. Helena Tornero, directora de l’obra, veu ‘Romeu i Julieta’ com la tragèdia de la precipitació i la inconsciència, tragèdia que abasta tota una comunitat.

cartell romeu i julieta

‘Un somni d’una nit d’estiu’

Fins al 7 d’agost (els dies senars) | 19 h | Parc de l’Estació del Nord |

L’ordre en contraposició al caos. Les normes socials versus el lliure albir. Allò pactat contra allò desitjat. A Atenes no podem ser lliures i al bosc l’excés de llibertats porta l’univers de corcoll. Hem viatjat fins els boscos, aquests boscos shakesperians que sovint sóc llocs de pas entre passat i futur, per alliberar les nostres passions sense mesura. I és que quines ganes que teníem d’anar al bosc, de nit, de somiar i ser lliures, d’escapar per una estona de les normes i restriccions, com si tot fos possible altre cop. Direcció: Sílvia Navarro Perramon.

somni duna nit destiu

parking shakespeare