El SAT! continua apostant per la programació musical. Aquesta temporada estrena el cicle EnciSAT!des, que pren el relleu al cicle EnciSAT!, que es va iniciar el 2014 amb Els Amics de les Arts i del qual es van celebrar quatre edicions. Ara però l’EnciSAT!des es distingeix per programar concerts en format íntim de cantautores.

Concerts íntims en acústic

Els concerts es faran a sobre de l’escenari del SAT! i estan pensats per acollir un públic d’entre 80 i 100 persones. El cicle acollirà aquesta edició quatre concerts, tots de dones cantautores: “Estem en uns moments socials en què estan passant moltes coses i el SAT! es vol sumar a una realitat que s’està donant com és la igualtat de gènere. Volem evidenciar que existeixen moltes dones artistes i cantautores”, explica el director del SAT!, Òscar Rodríguez.

Quatre divendres per a les cantautores

Els concerts es faran dos divendres d’octubre i dos divendres de novembre i tots seran en format acústic: “Seran uns concerts íntims. Són cantautores emergents reconegudes en el circuit musical de la ciutat però encara no gaire conegudes pel gran públic. Són dones amb formació musical i amb experiència artística, tot i que són molt joves“, reconeix el programador de l’EnciSAT!des, Adrià Garriga.

El programa del cicle EnciSAT!des

EnciSAT!des arrenca divendres, 11 d’octubre, amb les actuacions de música folk de Raquel Lúa i Irene et François, que presentaran temes propis i n’interpretaran alguns altres en conjunt. El divendres 18 d’octubre serà el torn de la menorquina Anna Ferrer, que pujarà a l’escenari del SAT! per interpretar els temes del seu primer disc, ‘Tel·lúria’, farcit de melodies tradicionals de les illes i també melodies argentines.

El divendres 8 de novembre les cantautores Anaïs Vila i Gessamí Boada uniran les seves veus per primera vegada en un concert en el qual repassaran els temes de les seves respectives discografies. I el punt final el posaran The Escarteen Sisters el divendres 29 de novembre. Aquest concert tancarà el final de gira d’aquestes germanes, que han recorregut des del 2015 Menorca, Berlín, Madrid, Catalunya, Irlanda, Bèlgica, Holanda, Finlàndia, i Turquia amb els seus temes. Després de cada concert el públic podrà conversar i compartir una cervesa amb les artistes a dins del teatre.