L”Artic’ estrena el videoclip de ‘Tocarás el cielo’, un nou tema d’Aliena. La cançó és el cinquè senzill d’avançament del primer disc d’aquest jove grup de l’Alt Urgell: ‘Hasta el amanecer’, un recull de cançons liderades per una base de guitarra i dura que parlen d’amor, de la família, de la recerca de la felicitat i del sentiment d’insatisfacció que afecta tota una generació.

Després d’actuar com un dels grups emergents en el festival Coca-Cola Music Experience de Madrid, Aliena actuarà el proper 28 de novembre a Barcelona dins la programació del festival Cruïlla de Tardor.

Power-pop alternatiu nascut a les aules de l’institut

L’estiu del 2014, en Marc, Dani, Linx, Martí i Ayron, un grup de cinc amics de la infància, es van reunir per tocar junts. Feia tres anys que formaven part de l’orquestra de l’institut quan el seu professor de música els va animar a muntar el seu propi projecte musical. Primer van fer versions d’altres grups, fins que l’any 2017 van presentar una maqueta amb 22 cançons pròpies al segell Music Bus. La meitat d’aquells temes formaran part del seu primer treball discogràfic que sortirà a la venda el proper mes de gener del 2019.

L”Àrtic’ va estrenar la cançó ’28 de diciembre’ al febrer, el tema escollit com a segon single d’Aliena.