Barcelona té per primera vegada una cançó de Nadal. La cantant i compositora Paula Valls és l’autora de la lletra i la música del tema titulat ‘És Nadal’. La cançó parla de les situacions del dia a dia, de Barcelona i de les vivències dels últims mesos amb la pandèmia. Valls diu que “no és la típica nadala convencional” i que la intenció és “acompanyar tothom en aquest Nadal tan complicat”.

A l’hora d’escriure ‘És Nadal’, l’autora s’ha inspirat en “la necessitat de deixar enrere el confinament, els balcons, l’estar a casa…”. “El Nadal el necessitem sempre, però aquest any, encara més”, explica. Paula Valls reconeix que quan va rebre l’encàrrec de fer la nadala de Barcelona ho va veure com “un repte i una responsabilitat molt bèstia” per ser la veu i la banda sonora del Nadal d’aquesta ciutat, però que al final ha estat “un regal”.

Disponible a Spotify i YouTube

Paula Valls, intèrpret de música soul interpretarà ‘És Nadal’ a la plaça de Catalunya els dies 26 i 29 de desembre. La cançó estarà disponible també a Spotify i YouTube, i sonarà a l’acte d’encesa dels llums de Nadal a Barcelona. La intenció de l’Ajuntament és que la cançó soni durant tota la campanya de Nadal perquè la ciutadania se la faci seva. I la idea és que cada any n’hi hagi una de nova.

Més informació del Nadal 2020 a Barcelona