Aquest matí de Diumenge de Rams, la figura de Jesús ha fet el tradicional recorregut per la ciutat acompanyat dels devots que cada any participen en la processó. Aquest es un any especial per aquesta confraria, perquè celebra el cinquantè aniversari.

La marxa ha estat encapçalada per sacerdots amb la creu parroquial i els germans de la confraria amb l’estendard. Darrere el pas, una banda de música ha interpretat les peces que fan moure la processó. Com és tradicional, els participants porten palmes a les seves mans.

El pas de l’Entrada de Jesús a Jerusalem, una imatge de Jesucrist assegut damunt d’una somera, amb una palma en una mà i repartint benediccions amb l’altra, ha sortit de l’església de Sant Agustí i ha arribat al pla de la Boqueria pel carrer de l’Hospital, ha pujat fins al carrer de Santa Anna i el creua per arribar al Portal de l’Àngel. En torna per Portaferrissa i fa el mateix recorregut fins a la mateixa parròquia del Raval, on té lloc la tradicional benedicció de les palmes i la celebració de la missa.

A la Rambla, molts turistes que s’han vist sorpresos pel seguici i han immortalitzat l’escena amb les seves càmeres i mòbils. La processó ha provocat alteracions a la mobilitat durant el matí. La circulació del carrer de Pelai s’ha desviat cap a la plaça de Catalunya i la del carrer del Carme cap al carrer dels Àngels. A la Rambla s’ha impedit el trànsit en sentit ascendent.