El festival va néixer l’any passat –aleshores es va celebrar en els terrenys que van ocupar durant anys els Encants Vells– i ara s’ha triat el carrer de Pere IV per a la nova edició. Segons l’organització, l’objectiu del certamen és buscar llocs en desús de Barcelona a causa de canvis urbanístics i rescatar el valor d’aquest espai públic. El projecte s’ha treballat de forma conjunta amb els artistes, l’Ajuntament de Barcelona i els veïns de la zona.

Hi haurà artistes de diferents disciplines com grafiters, escultors o artistes gràfics, que actuaran a l’aire lliure i deixaran l’empremta de la seva obra en parets d’edificis i també al terra del carrer. Al costat de l’actuació dels artistes, tant nacionals com internacionals, s’han programat altres activitats que amenitzaran la jornada: tallers, xerrades i propostes gastronòmiques.

[Foto: Verónica Taranilla]

El diumenge 10 de maig els visitants podran veure, com si es tractés d’una exposició, tota l’obra acabada. S’espera que en aquesta segona jornada del festival l’eix Pere IV sigui el punt de trobada per comentar i reflexionar sobre tots els treballs fets el dia anterior.