L’espai escollit pel PicSharing d’aquest divendres ha estat el bar Tarambana, al carrer del Comte Borrell. En poc més d’una hora, una de les parets del local s’ha omplert de vivències dels participants.

La Natàlia, per exemple, ha portat una instantània feta durant un viatge a Berlín en què es veuen dues esglésies, una en part derruïda durant la Segona Guerra Mundial i una altra construïda a posteriori. Va ser la força del contrast entre antic i modern, explica, el que li va captar l’atenció. Serà la imatge que s’endurà un altre dels assistents.

Podria ser en Joan, que ha aportat dues fotografies a l’exposició: una feta durant el Pinhole Day amb una càmera sense lents i una altra en la qual se  veu una disfressa d’en Bob Esponja. “Trobo que és una molt bona iniciativa per compartir les teves imatges de manera desinteressada. I hi ha fotografies molt, molt interessants“, assegura en Joan.

“Em puc endur les sensacions d’una altra persona a casa alhora que algú s’emporta les meves”, diu la Margarida Gual, una altra de les participants, que ha dut una fotografia en blanc i negre d’una dent de lleó.