Beth Rodergas

L’any 2003, Beth Rodergas va representar Espanya al festival d’Eurovisió celebrat a Riga amb la cançó ‘Dime‘. 20 anys després, la cantant catalana repetirà el seu primer èxit a la Barcelona Eurovision Party, que es podrà veure en directe a betevé el proper 25 de març.

Beth va fer el salt a la fama gràcies a la segona temporada d”Operación Triunfo’, en què va acabar tercera per darrere d’Ainhoa Cantalapiedra i Manu Carrasco. La cantant de Súria va ser la triada per anar a Eurovisió 2003 i va completar la seva participació amb el vuitè lloc. La guanyadora va ser la representant de Turquia Sertab Erener amb ‘Everyway that I can’.

Beth, Rosa i Blanca Paloma, estrelles de la Barcelona Eurovision Party

Beth repetirà experiència amb la Barcelona Eurovision Party que se celebrarà el 25 de març al Sant Jordi Club a partir de les 20 hores. Serà un dels principals reclams d’una festa que també comptarà amb artistes com Blanca Paloma, que representarà Espanya al festival d’Eurovisió del 2023. També hi seran Destiny (Malta 2020/21), Rosa López (Espanya 2002), Poli Genova (Bulgària 2011 i 2016), Suzy (Portugal 2014) o Eva Santamaría (Espanya 1993).