barcelona eurovision party 2023

Barcelona Eurovision Party. Tres paraules que ens porten a quatre hores en directe que els fans d’Eurovisió gaudiran al Sant Jordi Club dissabte, 25 de març, a partir de les 20 h, i també (i només!) a betevé, el mitjà oficial de la Barcelona Eurovision Party 2023. La festa barcelonina (coneguda com a “preparty” d’Eurovisió entre els més aficionats del festival) és el primer esdeveniment de la temporada eurovisiva a Europa.  

L’amfitriona de la Barcelona Eurovision Party és Blanca Paloma, la representant d’Espanya al festival d’Eurovisió 2023, que se celebrarà el 13 de maig a Liverpool. Un concert d’Eurovisió en què actuaran les artistes eurovisives Beth, que cantarà ‘Dime’ 20 anys després d’actuar a Riga, Destiny (Malta 2020/21), Rosa López (Espanya 2002), Poli Genova (Bulgària 2011 i 2016), Suzy (Portugal 2014), Eva Santamaría (Espanya 1993), Susanne Georgi (Andorra 2009) i moltes més.   

Participants d’Eurovisió a la festa barcelonina

I també alguns dels participants de l’Eurovision Song Contest d’enguany, com Gustaph (Bèlgica), Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya & Salena (Àustria), Iru Khechanovi (Geòrgia), Monika Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino) i i Diljà (Islàndia), entre altres artistes que s’aniran confirmant al llarg d’aquests dies i dels quals us mantindrem informats en aquesta mateixa pàgina.  

Una festa en tota regla que podreu seguir en directe i en exclusiva només a betevé.

Qui presentarà la Barcelona Eurovision Party 2023? 

Tres cares superconegudes seran les encarregades de presentar la Barcelona Eurovision Party 2023 del 25 de març al Sant Jordi Club que podràs veure en directe i en exclusiva només a betevé

  • Sharonne, guanyadora de Drag Race España i concursant del Benidorm Fest, qui interpretarà per primera vegada durant la Barcelona Eurovision Party 2023 la cançó ‘Aire’, després de participar en aquest concurs.
  • Giuseppe Di Bella, figura eurovisiva de primer ordre, després de pujar a l’escenari amb Edurne durant l’Eurovision Song Contest del 2015.  
  • Alex Marteen, drag i artista de Barcelona que s’ha fet un nom a l’ambient eurovisiu després del seu pas per les festes de l’EuroFansClub de Torí, Viena i Benidorm.  

Sortegem 10 entrades dobles per a la Barcelona Eurovision Party, no et perdis l”Habitació 910′ i el ‘Plaça Tísner’ els dies previs a la festa! 

Si sou fans d’Eurovisió, teniu dues cites a betevé els dies previs. Una amb l”Habitació 910′, el format de música pop de betevé presentat per Jordi Chicletol i Alvie, amb la col·laboració de Carla Junyent. I una altra amb el Plaça Tísner’, presentat per Laura Sangrà. Voleu saber què us hem preparat?  

Si no heu aconseguit entrades per a la Barcelona Eurovision Party 2023, potser encara sou a temps. Sortegem 10 entrades dobles per a tots els eurofans. Només cal participar en aquest joc de memòria i deixar-nos les dades.

El concurs estarà actiu fins dijous, 23 de març. A partir de les 17 h, sortejarem les entrades en directe al ‘Plaça Tísner.

Estigueu atents també a l”Habitació 910′ de divendres, 24 de març, a partir de les 17 h, i mireu en directe l’arribada dels artistes convidats a la Barcelona Eurovision Party 2023.   

Preguntes freqüents Barcelona Eurovision Party 2023  

Com puc veure en directe la Barcelona Eurovision Party 2023?  

Podràs seguir la Barcelona Eurovision Party 2023 en directe només a la televisió, el web o l’aplicació de betevé. Recorda: en exclusiva i només a betevé!    

Podré veure la Barcelona Eurovision Party 2023 en algun altre lloc que no sigui betevé? 

No. betevé té l’exclusiva per a l’emissió en directe de la Barcelona Eurovision Party 2023. Només podràs veure-la completa a aquest mitjà, ja sigui en directe o bé, després de l’esdeveniment, al canal de YouTube o al nostre web.   

Com puc seguir a xarxes la Barcelona Eurovision Party 2023? 

Si cerques l’etiqueta #BCNEurovision a les xarxes socials, te n’assabentaràs de l’última hora de la Barcelona Eurovision Party 2023 i de tot el que fem relacionat amb la festa dels eurofans de Barcelona.