cantant guitarrista microfon concert

Aquesta setmana betevé s’omple de música amb motiu del Dia Mundial de la Música (divendres 21 de juny) amb pel·lícules, documentals, i els formats musicals habituals de la ràdio i de la televisió. I, perquè no et perdis cap festival d’estiu, aquí pots consultar dates, estil i caps de cartell dels festivals de música del 2019.

Aquí tens tots els continguts que t’oferim aquesta setmana:

Divendres 21 de juny

15.25 h CINEMA – Un dia volveré
Paul Newman, Joanne Woodward i Sidney Poitier. El jazz com a rerefons i l’actuació especial de Louis Armstrong.

21 h Concert de l’OBC des de la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta
L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) celebra el Dia de la Música amb un concert gratuït a la platja. És el sisè any que se celebra aquest concert, enguany, sota la direcció de Michal Nesterowicz, i amb un repertori que inclou, entre d’altres, composicions de Bizet, Brahms, Sibelius i Kilar. betevé retransmetrà en directe aquest concert.

Dissabte 22 de juny
22.30 h CINEMA – New York, New York. Una pel·lícula de Martin Scorsese protagonitzada per Liza Minelli i Robert de Niro, i que inclou la cançó New York, New York, avui considerada un clàssic, i que va ser composada expressament per aquesta pel·lícula.

Diumenge 23 de juny
23.50 h Música Moderna emet el documental “Por humor a la música”. A través d’un concert del grup No me pises que llevo chanclas s’explica la vida d’aquest grup i la història de la música amb humor a Espanya. Aquest documental fa una retrospectiva dels 25 anys del grup andaluz, i també hi intervenen altres artistes com Teo Cardalda (Golpes Bajos), Kiko Veneno, Pablo Carbonell, Alfonso Aguado (Los Inhumanos) o Bernardo (Los Refrescos).

La música, sempre present a la ràdio i a YouTube
Recordeu que, com sempre, la ràdio de betevé està plena de música, amb els seus formats habituals, que pots trobar al web i a Spotify: Habitació 910Jazz itPerifèriesRadio AfricaSubúrbia,  10.000 fogueres303 Ràdio.

Pots gaudir dels músics que han passat per betevé a través de les llistes #betevéSound i Feeel del nostre canal de YouTube.