El Mas i Mas Festival, que arriba enguany a la 17a edició, tornarà a omplir aquest agost Barcelona de música, amb un total de 93 propostes repartides en vuit espais de la ciutat. Novament, la música negra hi tindrà un paper protagonista, però també hi haurà lloc per a l’electrònica i el flamenc. La inauguració, el dia 30 de juliol, serà un tribut a les grans veus de la història del soul, amb l’espectacle ‘I’m a soul woman’, al Teatre Coliseum. Algunes de les millors veus catalanes de la música negra, com Koko – Jean Davis, Myriam Swanson, Desirée Diduf i Tonia Richardson interpretaran peces d’estrelles que van marcar una època, com Billie Holiday, Etta James, Tina Turner o Aretha Franklin.

La mostra inclourà concerts en grans escenaris de la ciutat, però també actuacions més íntimes en locals de petit format com el Jamboree, la sala Tarantos o el Moog. Precisament, enguany, el festival estrenarà nous muntatges. El Bar Glaciar de la plaça Reial complementarà el gran escenari que s’instal·larà a la plaça amb la col·laboració de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial. A Gràcia, la terrassa de l’Hotel Casa del Sol acollirà concerts en format acústic coincidint amb les Festes de Gràcia.

Una gran festa al Poble Espanyol per celebrar la cloenda

El Poble Espanyol, que hi participa per primera vegada, ha estat el lloc triat per acollir l’acte final del festival. Serà dissabate 31 d’agost i  estarà protagonitzat per la música en viu i l’actuació de dos DJ a la plaça Major del recinte.