Des de l’any passat, en Ferran i el David (LocaMente) s’encarreguen d’una gran part de l’organització del Pride. Enguany, han posat al cartell propostes ben variades: des de noms mítics dels anys 90 com Vengaboys, a dives eurovisives com Eleni Foureira o Soraya. També hi trobem artistes que estan d’estrena, com La Prohibida o Inna, i encara queda espai pels sons urbans i més desenfadats, com Mueveloreina o Glitch Gyals. A més, amb l’etiqueta #WeAreFamily, aquest any es posa el focus en la idea de família, entesa des de la diversitat i amb l’afecte com a únic requeriment.
Per conèixer-los una mica més, ens expliquen com va néixer LocaMente i quins són els seus èxits destacats de la història del pop.

Tot i que si parlem d’èxits, hem de parlar també d’Alizzz, un dels productors nacionals més importants del moment, incansable company de C. Tangana que fa uns dies firmava la col·laboració entre Aitana i Lola Índigo. En Jordi seu amb ell per conèixer els seus secrets.

I si alguna cosa no hem de passar per alt aquesta setmana és l’esperadíssim Madame X, el catorzè àlbum d’estudi de Madonna. Voleu saber què n’opinem?

Doncs ja ho sabeu: busqueu-nos, envoltats de pop, a l’’Habitació 910’ de betevé!