Taibi Festival BAM

El recinte Fabra i Coats torna a ser l’escenari aquest dissabte, 21 de setembre, del BAM Cultura Viva, un festival pensat, organitzat i produït per les entitats culturals de la ciutat i que vol ser una mostra de l’escena musical de la ciutat. En aquesta tercera edició s’han programat una vintena de propostes d’entre les més de 600 que es van presentar a la convocatòria, i que majoritàriament estan impulsades pel teixit associatiu i comunitari de Barcelona.

L’edició d’aquest any inclou un recorregut de descoberta de propostes molt variades, des de ritmes festius, urbans i populars com els BCN Afrobeats, un grup de músics de l’escena afro barcelonina, o els colombians Agozao; fins a propostes més properes al jazz i al funk, com Cykada; o un nou grup de punk salvatge, Sandré. La programació del BAM també inclou l’actuació de Taibi, la banda santandreuenca encapçalada pel raper Simón Taibi; i la participació de moviments vinculats a d’altres ciutats com els rapers FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz), o la companyia marsellesa de dansa i música Ex Nihilo.

Sandré Festival BAM
Sandré

Segona edició de la Fira Discogràfica

En aquesta edició també repeteix la Fira Discogràfica, que ja havia format part dels inicis del Festival BAM, on quedarà reflectida la feina dels segells independents que promouen la música de base de la ciutat. En total hi participen 21 entitats, i s’hi podran trobar des de vinils i discos, fins a llibres, revistes i fanzins relacionats amb les comunitats musicals barcelonines. L’oferta del BAM Cultura Viva es completa amb tallers que han proposat artistes que també han estat seleccionats per aquesta convocatòria i que són gratuïts i adreçats a tots els públics. La festa també comptarà amb una Paella Musicada al migdia.

Fira Discogràfica BAM Cultura Viva