Escenari BAM - Cultura viva
Escenari BAM - Cultura viva

El festival BAM – Cultura Viva torna per les Festes de la Mercè, del 21 al 23 de setembre. El BAM, que es va estrenar l’any passat a la Fabra i Coats, es consolida en aquesta segona edició i afegeix un espai més. És La Pionera, una zona al barri del Poblenou on es programarà música i es faran diverses activitats de 17 a 21 h diumenge, 23. Divendres a partir de les 18 h i dissabte d’11 a 00.30 h, el festival se celebrarà al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu, el mateix lloc que l’any passat.

Una altra novetat d’aquesta edició és que als quatre escenaris que es trobaven l’any passat a la Fabra i Coats s’hi afegeix la Fira del Disc, on els visitants podran trobar discos de qualsevol tipus de música i revistes musicals. Els altres quatre espais dels quals podrà gaudir el públic són l’Espai Pedra, l’escenari Coats, l’escenari Fabra i l’escenari Harmonia.

L’eix principal del festival és la música i s’hi podran trobar concerts de 16 grups diferents però també xerrades, la Fira del Disc i diversos tallers com ara de dansa i percussió.

El BAM – Cultura viva s’emmarca en les Festes de la Mercè, en què també hi ha programades moltes altres activitats. Les Festes de la Mercè oferiran un llarg llistat de concerts i jornada de portes obertes pel 24 de setembre a diferents espais i equipaments culturals de la ciutat.