Barcelona Districte Cultural_Espectacle Bollywood Bombay Barcelona

El Barcelona Districte Cultural ha arrencat l’edició de tardor del festival, del setembre al novembre. L’edició passada, la de primavera, que començava al març, va haver-se d’anul·lar per la pandèmia del coronavirus, que va obligar a ajornar tots els actes culturals. En total es van haver de cancel·lar 60 espectacles, però ara es reprogramaran en aquesta nova edició. Aquest nou gruix d’actuacions conviurà amb tots els espectacles que ja estaven programats per a la temporada 2020-21. El que es manté és l’objectiu del festival: apropar el món de la creació a la ciutadania i visibilitzar artistes de l’escena emergent.

Alguns artistes hi tornen a passar

Als escenaris del Districte Cultural hi tornaran artistes que ja van trepitjar el festival fa mesos, com Marc Parrot, Anna Colom o Mireia Miracle. L’edició, a més, es guarda a la màniga una novetat que no va poder estrenar durant la primavera: ‘Full house’, d’Eléctrico 28. Es tracta d’un espectacle de carrer per estrènyer lligams de convivència entre el veïnatge al mateix temps que s’escolta música dance.

Les mesures, igualment importants

El festival arrenca amb un protocol acurat pel que fa a les mesures de prevenció davant l’amenaça de la covid-19. En primer lloc, és obligatori reservar les entrades, que són gratuïtes, per internet. També es demana que l’ús de la mascareta es respecti des que comença l’espectacle fins que finalitza, fins i tot quan s’està assegut a la butaca mirant l’exhibició. Per últim, l’organització també subratlla la importància de les distàncies de seguretat, que també s’han de complir en tot moment.