A continuació et detallem les propostes que s’afegeixen a l’oferta de continguts de betevé a partir de dilluns, 7 de setembre, a les diferents plataformes a través de les quals us fem arribar continguts.

La informació, l’actualitat i l’anàlisi de Barcelona i els seus barris

Al seguiment continu de l’actualitat que ofereixen el web, els perfils socials de @btvnoticies a Twitter, Facebook i Instagram, i les edicions televisives diàries al migdia i al vespre, hi afegim a partir del 7 de setembre el ‘btv notícies matí’ i l’informatiu dels barris, el ‘btv notícies 73’.

El ‘btv notícies vespre’ recupera el format anterior a la pandèmia, amb tota l’actualitat de Barcelona, entrevistes i col·laboradors. Aquí, l’oferta completa d’informatius en directe a la televisió i el web:

  • 07.30 h ‘btv notícies matí’
  • 13.45 h ‘btv notícies 73’
  • 14 h ‘btv notícies migdia’
  • 19.30 h ‘btv notícies vespre’

Ens vols explicar què està passant al teu barri?

Si vols fer-nos arribar imatges, vídeos, comentaris, etc., sobre el que succeeix al teu barri, ho pots fer de la manera següent:

L’anàlisi de l’actualitat de Barcelona i els seus protagonistes té una doble cita a betevé amb el ‘bàsics’ i el ‘Reset’, que tornaran a la graella de televisió els dies 7 i 14 de setembre, respectivament.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al primer ‘bàsics’ de la temporada

Dilluns, 7 de setembre, a partir de les 20.35 h, Eva Arderius entrevistarà en directe l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al primer ‘bàsics’ de la temporada, amb qui repassarà els temes d’actualitat de la ciutat.

El ‘bàsics’ s’emetrà en directe a la televisió i al web de dilluns a dijous a les 20.35 h. També podeu estar al dia dels ‘bàsics’ de Barcelona al web i als perfils socials del programa a Twitter, Facebook i Instagram.

Com serà la Barcelona post-covid-19?

El dilluns 14 de setembre a les 9 h tornarà el ‘reset’, el format de betevé dirigit i presentat per Núria Ferré dedicat a fer el seguiment i l’anàlisi dels reptes i transformacions econòmiques i socials que vivim a conseqüència de la pandèmia de la covid-19.

El format, molt orientat al servei públic i a la posada en comú d’idees i projectes transformadors, començarà temporada amb un especial sobre gent gran, en què tindran l’oportunitat de compartir les seves vivències i en què també s’analitzarà la situació actual a les residències de gent gran.

El format es podrà seguir en directe a les 9 h, de dilluns a divendres, a la televisió, la ràdio i el web, i en tot moment al web i a les xarxes socials amb l’etiqueta #resetbcn.

El seguiment de la informació meteorològica i l’estat de la contaminació a la ciutat, barri a barri, com sempre, amb l’equip de @btveltemps en finalitzar cada edició informativa a la televisió, i en tot moment al web i als perfils socials de @btveltemps a Twitter, Facebook i Instagram.

Can Peguera, primera destinació de ‘La família Barris’

La família Barris’ tornarà amb els seus especials sobre barris de Barcelona. El primer dia de programa, dijous, 10 de setembre, a les 22.20 h, visitaran Can Peguera, a Nou Barris. Podeu seguir l’equip del programa, amb Oriol Fernández, Brigitta Lamoure, Laura Sangrà, Antonio Baños i Kim Gázquez, al web i als perfils socials del format a Twitter i Facebook.

Més indrets i personatges de Barcelona amb els nous capítols del ‘Va passar aquí’

Torna també un format que ha esdevingut un clàssic de betevé, i que té molts seguidors arreu, el ‘Va passar aquí’, amb l’estrena de la vuitena temporada. Nous indrets i personatges de Barcelona amb història que descobrirem a la televisió els dijous a les 23.25 h.

Però no cal que espereu, teniu tot el material ja disponible al web de betevé, amb més de 40 hores d’històries, indrets i personatges de la ciutat per gaudir!

#laculturaésbetevé

Des que va néixer, fa 25 anys, la cultura ha format part de l’ADN de betevé. En un any marcat per les conseqüències per al sector cultural de la pandèmia de la covid-19 i els protocols existents per consumir cultura en directe, betevé continua apostant per oferir cultura en totes les seves vessants, en horari de màxima audiència i a tots els canals de difusió del mitjà de comunicació públic de Barcelona.

El Petit de Cal Eril i Lluís Llach visitaran l’‘Àrtic’

El magazín cultural de referència de betevé, l’‘Àrtic’, tornarà dilluns, 7 de setembre, a partir de les 21.30 h amb les piles carregades i disposat a repartir cultura per a tots els públics i gustos. I començarà fort, amb la visita d’El Petit de Cal Eril, després de l’èxit del muntatge que la banda, juntament amb l’artista lumínic Calidos, va presentar en el darrer festival Grec, i només uns dies abans d’actuar a les Nits del Fòrum. I dimarts, 8 de setembre, ‘Àrtic‘ rebrà la visita de Lluís Llach, qui presenta la seva cinquena novel·la, ‘Escac al destí’.

Dirigit i presentat per Anna Pérez Pagès, l’‘Àrtic’ tornarà a comptar amb la col·laboració dels sospitosos habituals del format, que ens faran arribar les novetats i recomanacions de cadascuna de les seves especialitats: literatura, teatre, moda i tendències, etc.

Cinema, música i molt més, a betevé

betevé completa la seva aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio i a les xarxes socials, amb formats com ‘La cartellera’‘Feeel’‘Música moderna’‘Agenda de Barcelona’‘Pantalles’‘Habitació 910’‘303 Ràdio’‘Radio Africa’‘Subúrbia’‘10.000 fogueres’‘Jazz it’‘Perifèries’ i ‘Tube d’assaig‘, les sèries, els documentals, els cicles de cinema, la selecció de l’arxiu betevé i, per descomptat, el format infantil de betevé, ‘Catakrac‘.

El millor del Sónar+D i la Mercè, en directe a betevé

La crisi del coronavirus ha obligat la cultura a reduir l’aforament dels espectacles. Això ha provocat que moltes propostes hagin penjat el cartell de “No hi ha entrades”. betevé ha retransmès algunes de les propostes més rellevants de l’any del Grec, l’Arqu[in]FILM, el Pride Barcelona i el festival Shonga, entre d’altres, amb la voluntat de fer arribar la cultura a tothom.

Aquest mes de setembre, betevé continuarà la seva aposta en aquest sentit amb l’emissió en directe del més destacat de l’edició 2020 del Sónar+D, que tindrà lloc el 18 i 19 de setembre al CCCB, i de la Mercè, la Festa Major de Barcelona, que es podrà seguir a betevé del 23 al 27 de setembre. 

betevé és el mitjà oficial de la Mercè 2020!

Els esports, amb ‘La porteria’ i el ‘btv esports’

En l’àmbit esportiu, tornaran ‘La porteria’ i el ‘btv esports’. La tertúlia esportiva dirigida i presentada per Pitu Abril, ‘La porteria’, començarà temporada dilluns, 7 de setembre, a les 14.25 h. I tornarà amb imatge renovada i la incorporació a l’equip d’un fitxatge nou, Sergi Mas.

Per la seva banda, l’equip del ‘btv esports’, amb Sergi Cebrián i Jordi Montalbo, ens oferirà el cap de setmana una mirada àgil i multiesportiva de totes les competicions amb presència de clubs de Barcelona. Els podreu mirar els dissabtes i diumenges a partir de les 20.25 h en directe a la televisió i al web, tot i que podeu seguir l’actualitat esportiva de la ciutat en qualsevol moment al web i als perfils socials de la redacció d’Esports de betevé a Twitter i Facebook.