Els responsables de l’espectacle ‘Messi 10 by Cirque du Soleil’ han ofert als mitjans de comunicació tres fragments d’aquest muntatge, que s’estrena el 10 d’octubre al Parc del Fòrum. Es tracta de la primera incursió de l’empresa de circ canadenca en el món dels esports però segons el seu productor executiu, Charles Joron, part de la filosofia de la seva companyia coincideix amb la de Leo Messi o qualsevol esportista d’elit: arribar a l’excel·lència a partir de la superació.

L’ambient electritzant de l’estadi

En la projecció de gràfics per a la premsa també s’ha pogut copsar una mica més l’ambient que es viurà al gran escenari de ‘Messi 10’. A banda dels 3.000 espectadors que ajudaran a recrear la típica atmosfera d’un gran estadi de futbol, les pantalles gegants i els efectes de llum marcaran un ritme trepidant a les dues parts de 45 minuts en les quals es dividirà el xou. Les picades d’ull del muntatge a l’aficionat del futbol són constants.

L'escenari de Messi 10

Els atributs del crac argentí

El director i creador de l’espectacle, Muhktar O. S. Muhktar, ha volgut remarcar que ‘Messi 10’ no és una autobiografia de l’astre del Barça. L’espectacle vol posar l’accent, diu, en els atributs més destacats del jugador, com ara la velocitat, el valor, la fortalesa o la superació. Muhktar afegeix que tots els acròbates que porten el número 10 a la samarreta comparteixen aquestes aspiracions.

Estrena mundial

El dia 10 del mes 10 serà l’estrena mundial de ‘Messi 10’ a Barcelona. Segons Charles Joron, no podia ser d’una altra manera: Messi ha desenvolupat tota la seva carrera professional aquí. Tampoc no és estrany que l’espectacle faci la primera aturada a Buenos Aires, on es concentren bona part dels fans del de Rosario.