L’anunci de l’inici de l‘enderroc del Miniestadi, previst per a aquest mateix mes d’octubre, ha estat rebut amb recel per algunes entitats veïnals de les Corts. Des de la Coordinadora de Veïns Mejía Lequerica, es queixen que l’Ajuntament no està escoltant les seves reivindicacions i, per això, demanen que es paralitzi el projecte.

De fet, creuen que amb el projecte de l’Espai Barça només en surt beneficiat el club. El portaveu de l’entitat, Joan Hernández, diu que no és que estiguin “en contra de les obres ni de res” i afegeix que “volem que el Barça sigui un actiu per a Barcelona però en benefici dels veïns”. Creu que el projecte “no pot ser que sigui molt bo per al Barça, però per als veïns no”.

Pendents de la justícia

Aquesta entitat recorda que fa uns mesos van presentar un recurs contenciós administratiu contra el projecte i que la CUP també en va presentar un altre. Recordem que la proposta vol ampliar en 5.000 m² les zones verdes i construir tres edificis nous per fer-hi oficines, comerços, restaurants i un hotel.

Precisament per això, els veïns asseguren que el projecte no respon a l’interès públic i que l’acord per l’Espai Barça infringeix la llei catalana d’Urbanisme. Ara els veïns demanen a l’Ajuntament que aturi l’inici de les obres fins que la justícia no s’hi pronunciï.