El Saló Eròtic de Barcelona 2019 se celebrarà del 3 al 6 d’octubre i, a més de grans canvis en els espectacles en viu, les novetats més destacades seran una àmplia programació amb més de 100 sessions formatives, espais de consciència del cos, exposicions, col·loquis, tallers i conferències, sessions de microteatre, sex-shop interactiu i una zona sensorial que inclou experimentació ASMR, que posa el focus en altres formes de plaer relacionades amb els sentits auditius i visuals.

Lloc: Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron

Data: del 3 al 6 d’octubre del 2019

Preu: de 25 a 80 euros

Aprendre a ser lliures per Noemí Casquet

El Saló Eròtic de Barcelona 2019 se celebrarà del 3 al 6 d’octubre al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron marcat per un canvi dels seus continguts i la seva programació. El Saló presenta un nou model iniciat el 2018 més feminista, inclusiu, obert, reflexiu i entretingut enfocat a oferir una visió global de la sexualitat, especialment quant a rols de gènere i diversitat sexual. La portaveu del Saló Eròtic de Barcelona, Noemí Casquet, ens explica el perquè d’aquest canvi de model.

 

Sexe en viu per Sílvia Rubí

Els espectacles en viu, un dels senyals d’identitat del saló, aprofundiran en la qualitat artística i la representació de sexualitats diverses, amb la novetat de tenir una direcció artística coordinada pel propi saló i comissariada per l’actriu i directora Sílvia Rubí. Els espectacles es combinaran amb altres disciplines artístiques com l’acrobàcia, la dansa, contes eròtics, espectacles de màgia, acrobàcia, dansa en barra o pintura corporal. Com a novetat destacable, s’ampliarà notablement la distància de seguretat amb l’escenari i es prohibirà l’ús dels braços d’autofotos i les càmeres de gran format.

També disposaran de les actuacions de l’irònic i irreverent grup de Drag Kings Queer That, que visibilitzen, a través de la paròdia i l’expressió corporal i eròtic, les diferents dimensions i mirades de la masculinitat tòxica.

Enguany, el Saló Eròtic compta amb artistes nacionals i internacionals com Carolina Abril, Eva Autum, Gabriela Flores, Liz Rainbow, Eric Manly, Zenda Sexy, Lilyan Red, SilverlandGold, Alma del Rey, Ayesa, Kesha Ortega, Alexis Clark, Damaris, Pamela y Jesús, Viktor Rom, Domina Ghalia, Anneke Necro, Manuel Scalco, Helena Kramer, Extasia, Agatha Fox, Tommy Cabrio, Kevin Lauren, Belinda Rubio, Luise Maya, Mistress Nereida, Zeus Ray, Jota De, Capitano Eric, Mary Rider i Santi Noguera.

 

Educació sexual per Montse Iserte

S’amplia notablement l’oferta de formació amb unes aules formatives. Hi haurà més de 100 sessions formatives (entre tallers, conferències, col·loquis i sessions experimentals) guiades per sexòlegs i psicòlegs relacionats amb la sexualitat com, entre d’altres, Montse Iserte (directora pedagògica del saló), Esther Sánchez, Luis Pardo, Mistress Minerva, Núria López, Jordi Oller, Verónica García, Marta Galobarde, Helena Delort, Àurea Gómez, Christian Andara, Isis Lakini, Alberto Moral i la pròpia Noemí Casquet, portaveu del Saló Eròtic de Barcelona 2019. També hi haurà xerrades de projectes com Somos Peculiares o Hello Nipple i taules rodones obertes sobre gènere i sexe amb Alba Riera, Penelope, Tacones, Adan Roda, Jordi Chicletol, Jossy Jaycoff i Enzo Fontcuberta.

Les temàtiques de les xerrades seran tan variades com la sexualitat dels fills, les tendències sexuals, el poliamor, el control de l’ejaculació precoç o els dolors menstruals, fins a sessions d’assessorament i empoderament sexual i xerrades informatives i tallers pràctics sobre el punt G, el fetitxisme, l’ejaculació femenina, el sexe hipnòtic, els marges del plaer, el plaer anal, el sexe tàntric, els jocs entre parelles o els límits del BDSM, entre moltíssimes altres. També hi haurà xerrades i debats sobre com influeix el porno en les relacions sexuals i en la la sexualitat dels joves.

 

Horaris

Dijous i divendres, de 16 a 1 h

Dissabte, de 12 a 1 h

Diumenge, de 12 a 22 h

Com arribar al Saló Eròtic de Barcelona 2019?

Metro

estació: Montbau (Línia 3 i 5)

horari: divendres, de 5 a 2 h /dissabte, servei continu des de les 5 h / diumenge, servei continu

Bus

línies: 27, 60, 76, 112, 119, 135, M19, H4, 185 i V17

horari: de 5 a 23 h