Uncharted Barcelona
Foto: CLAY ENOS

La pel·lícula ‘Uncharted‘ s’ha convertit en un dels èxits de taquilla durant l’inici del 2022 amb el protagonisme de Barcelona a les escenes del film. Les aventures de Tom Holland permetran als espectadors descobrir diferents llocs de la ciutat. Fem un repàs d’algunes de les localitzacions de Barcelona que ens mostren els productors d”Uncharted‘.

La Font Màgica de Montjuïc i la teulada del Palau de Victòria Eugènia

Els protagonistes arriben a Barcelona cercant un tresor perdut. Tom Holland fa el paper de Nathan Drake i el seu company d’aventures és Victor “Sully” Sullivan, caracteritzat per Mark Wahlberg. Una de les primeres escenes de Barcelona ens situa a Montjuïc. Allà hi ha una curiosa persecució que ens mostra la teulada del Palau de Victòria Eugènia i la Font Màgica de Montjuïc.

La plaça de Gaudí, a la Sagrada Família

Sagrada família

A tocar del temple de la Sagrada Família hi ha la plaça de Gaudí. Un petit oasi a tocar del bullici turístic que escull el multimilionari Moncada (pare de Santiago Moncada, el personatge que encarna Antonio Banderas), per relaxar-se a Barcelona.

La basílica de Santa Maria del Pi

Santa Maria del Pi Uncharted

Una part important de la trama d”Uncharted’ a Barcelona transcorre dins dels murs de la basílica de Santa Maria del Pi. Pronunciada en versió original dibuixarà un somriure entre els espectadors i també generarà interès en l’històric edifici. Holland, Whalberg i Sophia Ali busquen pistes dins de Santa Maria del Pi per trobar-hi un tresor amagat.

Font de les Tres Gràcies, a la plaça Reial

Plaça Reial

La font de les Tres Gràcies, a la plaça Reial, es va crear l’any 1867, i això trenca qualsevol idea romàntica de relacionar la ficció de la pel·lícula amb la realitat. A ‘Uncharted‘ la font conté un curiós mecanisme que forma part de l’aventura que viuen els protagonistes pel subsòl del Gòtic de Barcelona.

La font de la plaça de Sant Felip Neri

Sant Felip Neri

Un altre dels punts de la trama d”Uncharted’ a Barcelona és la font de la plaça de Sant Felip Neri. Allà els protagonistes també trobaran una pista clau en el desenllaç de la seva peripècia per la ciutat. Pocs mesos abans de l’estrena, la font de la plaça de Sant Felip Neri va aparèixer vandalitzada, però això no té res a veure amb la pel·lícula.

Les runes d’El Born Centre Cultural

Born Centre Cultural

Antonio Banderas passeja per El Born Centre Cultural presumint del poder de la família Moncada, protagonistes d”Uncharted’. Una altra curiositat de la pel·lícula és l’aparició d’un exemplar fictici d”El Periódico’.