L’activitat al Mobile World Congress es trasllada a la xarxa social Twitter amb l’etiqueta oficial, #MWC15, una de les més comentades a la ciutat durant aquests dies. Barcelona Media monotoritza a temps real totes les piulades que es generen al voltant del congrés. Sobre el mapa, podem veure com el recinte firal de Gran Via centra milers de tuits. També destaca la concentració que s’aprecia a la plaça d’Espanya, que tant és l’escenari del 4YFN com un punt de connexió important per arribar amb transport públic a la Fira. Però no tot és fer negoci: molts congressistes aprofiten per descobrir la ciutat. Els milers de tuits que s’ubiquen al barri Gòtic en són una prova.

A través de publicacions a Twitter i Instagram, els congressistes comparteixen la seva experiència tant al MWC com a la ciutat. Les piulades més matineres es fan abans d’arribar al congrés, com aquesta que es refereix a les aglomeracions que hi ha al tren.

Un cop als pavellons, la majoria de piulades donen a conèixer les últimes novetats tecnològiques. Però també hi ha qui es fixa en els detalls més curiosos, com que les cues als lavabos del MWC són, excepcionalment, a les portes dels d’homes.

Un cop tanca el recinte firal, la ciutat i la seva oferta d’oci prenen el relleu a les xarxes socials. Des de la plaça d’Espanya fins al centre de Barcelona, els congressistes fotografien postals, els llocs on van a sopar i, fins i tot, les festes on desconnecten.

Font magica es siempre magnifico #barcelona #mwc15

Una foto publicada por Konstantin Klyagin (@thekonst) el 3 de Mar de 2015 a la(s) 5:41 PST

N’hi ha que elogien la ciutat abans de marxar…

… i n’hi ha també que tornaran a casa amb la petita decepció que suposa conviure amb el mal temps i la pluja que han fet acte de presència aquest dimecres.