Aquest és el batec del Mobile. Milers de congressistes movent-se amunt i avall, decidits a aprofitar fins a l'últim minut per fer contactes. L'activitat és frenètica però l'objectiu és clar: fer negoci. "Normalment has d'agafar un avió, després un taxi, llavors pots tenir una reunió d'una hora amb un client. Normalment te'n pots reunir amb dos al dia. Aquí en puc fer de 10 a 12 en només un dia." "I aquesta és la imatge més repetida al llarg de tot el recinte. Congressistes reunits des de bon matí i fins ben entrada la tarda. En definitiva, jornades maratonianes de trobades per aprofitar al màxim aquest congrés." "Però no tot són hores i hores de feina. També hi ha estones per al descans. Els congressistes tenen a la seva disposició nou zones com aquesta on poden descansar mentre prenen una copa o relaxar-se mentre escolten música en viu." El servei de bar també és dels més apreciats, però molts busquen especialment una cosa. "Aquí dalt encara fa sol, però allà dintre no n'hi ha." Mentre es recuperen forces, també es pot aprofitar per carregar la bateria del mòbil. Només cal deixar-lo aquí i tornar a buscar-lo una hora més tard. "Per mi és millor que portar a sobre el carregador i haver-me d'esperar quiet al mateix lloc." I amb l'eina de treball a punt ja es pot continuar la jornada. En aquest cas, cap a un dels punts neuràlgics del congrés, l'auditori on es fan les conferències. Aquí els congressistes tenen l'oportunitat d'escoltar ponents capdavanters del sector. "Amb els membres del meu equip dediquem moltes hores a les conferències." A dins no hi pot entrar tothom, però les pantalles permeten seguir-ho des de qualsevol racó. Quan els quilòmetres caminats ja passen factura, sempre hi ha una alternativa més còmoda. Els qui necessiten cafeïna o omplir l'estómac a mitja tarda també ho tenen fàcil. I després del cafè n'hi ha que aprofiten fins a l'últim minut per seguir treballant... i d'altres que prefereixen aprofitar fins a l'últim raig de sol.

Un dels espais més valorats i visitats són els anomenats “networking gardens”, nou àrees de descans a l’aire lliure, repartides al llarg del gran passadís central que recorre el recinte firal. Tenen servei de bar i gandules, i fins i tot hi ha música en directe, de diversos gèneres, segons l’espai escollit.

Una altra comoditat a disposició dels congressistes són els punts de recàrrega de mòbils, on poden deixar el seu dispositiu de forma segura i gratuïta i tornar a buscar-lo més tard amb la bateria plena. Amb l’eina de treball a punt, les conferències o el treball solitari en qualsevol racó continuen omplint una agenda ben atapeïda.