L’empresa espanyola Senso Wave presenta a la Ciutat de la Innovació un rellotge intel·ligent per a vaques. El director, Carlos Callejero, ens explica que, per als ramaders, saber exactament on són i com es troben les seves vedelles els pot estalviar unes pèrdues de fins al 10 % a l’any en animals morts o malmesos.

Una altra empresa anglesa mostra en aquest mateix espai una mena de rellotge amb una cinta que es pot lligar tant a la maleta com a la caixa on viatja la nostra mascota. D’aquesta manera, a través d’una aplicació connectada, sempre podrem saber on i com es troba, a més de garantir que ens avisi si algú intenta obrir-la.

També actua com a alarma antirobatori un dels sistemes que es mostra en aquest espai per instal·lar a bicicletes, que alhora incorpora un sensor de pol·lució i de trànsit per ajudar el ciclista a triar la millor ruta urbana. Entre les innovacions que hem trobat a la Innovation City, hi ha també un supermercat virtual en forma de pantalla tàctil gegant, pensada per instal·lar en qualsevol espai públic i poder triar els productes a comprar i pagar-los amb el mòbil. El que agafem són imatges dels productes reals que després ens envien a casa.