El diumenge va començar aviat a París. Els 36 participants van agafar un Eurostar que els va portar, amb més d’una hora de retard, a la prova de foc d’aquesta experiència. Davant d’un jurat d’experts, van presentar l’aplicació que han desenvolupat. Amb unes vistes privilegiades des del London Eye i els nervis a flor de pell, van tenir cinc minuts per exposar el projecte en anglès i respondre les preguntes del tribunal.

De la deliberació en van sortir les aplicacions guanyadores de cadascuna de les quatre categories. De les tres propostes relacionades amb l’àmbit de la salut, U4U ha estat l’escollida i vol ser una eina per connectar les petites farmàcies amb els laboratoris. Garanteebox ha estat la vencedora entre les aplicacions de finances. Aquesta plataforma permet guardar al núvol les garanties dels productes que comprem, per evitar perdre-les. Gota a Gota ha estat la tercera guardonada, i parteix de la idea de fer micromecenatge amb la factura de l’aigua. Una de les aplicacions més curioses de l’expedició ha estat Bioo, guanyadora de la categoria Open, i que aposta per generar energia amb la fotosíntesi de les plantes.

A aquesta llista de guanyadors, s’hi afegirà una cinquena aplicació, la que tria l’equip de l’Imagine. Els noms del darrer equip premiat es coneixeran aquest dilluns al Four Years from Now.