
La Berta, l’Èric i la Bruna que segueixen des de Gràcia el programa infantil de betevé , el Cataktac , ens expliquen com fer les tradicionals galetes de Nadal. Una manera divertida de cuinar en família mentre passem una bona estona aprenent a cuinar.
La recepta de les galetes de Nadal
Bateu l’ou, afegiu-hi el sucre de llustre i la mantega mentre seguiu removent la massa durant 10 minuts, fins aconseguir una pasta uniforme.
Agregueu la farina a polsims a la massa, amb un colador fi, fins aconseguir la barreja perfecta. Un cop teniu la massa preparada ja podem començar a estirar-la sobre una superfície enfarinada, i amb l’ajuda d’un corró i amb els motlles de nadal feu les formes de les galetes.
En un forn escalfat a 180 graus, ja podeu ficar-hi les galetes, i deixar-les durant uns 15 minuts. Decoreu les galetes amb fondant de colors al vostre gust. Que aprofiti!
Els ingredients
- 400 grams de farina
- 1 ou
- 120 gr de sucre de llustre
- 240 gr de mantega
més informació del Nadal 2020 a Barcelona
-
Llums de Nadal 2020: horari
-
Activitats de Nadal a Barcelona: tota l’agenda
-
Com reservar per veure la màgia dels Reis al Fòrum?
-
Nit de Cap d’Any 2021: com serà?
-
Encesa de llums a Barcelona, en directe a betevé
-
Grossa de Nadal 2020: com serà el sorteig de Cap d’Any
-
Cavalcada de Reis 2021 a Barcelona: no n’hi haurà, però com veure els Reis?