La Berta, l’Èric i la Bruna que segueixen des de Gràcia el programa infantil de betevé , el Cataktac , ens expliquen com fer les tradicionals galetes de Nadal. Una manera divertida de cuinar en família mentre passem una bona estona aprenent a cuinar.

La recepta de les galetes de Nadal

Bateu l’ou, afegiu-hi el sucre de llustre i la mantega mentre seguiu removent la massa durant 10 minuts, fins aconseguir una pasta uniforme.

Agregueu la farina a polsims a la massa, amb un colador fi, fins aconseguir la barreja perfecta. Un cop teniu la massa preparada ja podem començar a estirar-la sobre una superfície enfarinada, i amb l’ajuda d’un corró i amb els motlles de nadal feu les formes de les galetes.

En un forn escalfat a 180 graus, ja podeu ficar-hi les galetes, i deixar-les durant uns 15 minuts. Decoreu les galetes amb fondant de colors al vostre gust. Que aprofiti!

Els ingredients

  • 400 grams de farina
  • 1 ou
  • 120 gr de sucre de llustre
  • 240 gr de mantega

més informació del Nadal 2020 a Barcelona