Teleprompter al plató

Com fem betevé? Què hi ha darrere les càmeres? Quins perfils professionals treballen al mitjà de comunicació públic de Barcelona?


Escola Joan Roca

Rebem a les instal·lacions de betevé els nens i nenes de l’Escola Joan Roca. Farem un recorregut pels platós i coneixem com funciona la tele per dins.


Escola Bogatell

Els nens i nenes de cinquè de l’Escola Bogatell han pogut conèixer de primera mà la feina dels meteoròlegs, gràcies al Marcos Amores.


Escola Marta Mata

Els alumnes de l’escola Marta Mata visiten els platós i parlen amb els periodistes de betevé.


Escola Bogatell

Rebem a les instal·lacions de betevé la visita dels nens i nenes de l’Escola Bogatell que descobriran, entre altres coses, com són els platós i quina és la feina dels periodistes de betevé.


Escola Magòria

Rebem la visita a les instal·lacions de betevé de l’Escola Magòria. Ja us avisem que han revolucionat la tele!


Escola Gravi

Els alumnes de 4t de l’Escola Gravi, del barri de Vallcarca i els Penitents, han entrevistat Pitu Abril, director i presentador del programa ‘La porteria’. Amb ell han parlat de si Messi tornarà o no al Barça i sobre el racisme en el futbol.

També han conegut la Sílvia Juventench, una de les lingüistes de la casa. Fem moltes faltes d’ortografia els periodistes? Quines són les més freqüents?


Escola Parc del Guinardó

Els focus, les càmeres, els botons del control de realització… Què és el que més ha sorprès als alumnes de 4t de l’Escola Parc del Guinardó? La Berta, la Nora, la Sofía, l’Aina, en Dídac, la Gala i en Leo t’ho expliquen.


Institut Escola el Molí

Els nens i nenes de sisè de l’Institut Escola el Molí han vist el plató on fem el ‘Plaça Tísner’ i després han pogut veure com treballa l’equip del programa. La Gabriela Grífol els ha explicat quina feina fa la directora d’una programa i la Laura Sangrà els ha confessat que les dues hores de directe “passen volant”.

Quines notícies van passar el dia que vas néixer? Com guardem totes les imatges que enregistrem a betevé? Els alumnes de cinquè han conegut amb més detall com funciona el Departament de Documentació amb en Joan Chaparro.


Escola Joan Roca Meridiana

Els alumnes de cinquè i sisè de l’Escola Joan Roca Meridiana han fet un recorregut pels platós d’informatius i programes, el control de realització, l’estudi de ràdio i la redacció. Allà han conegut l’Àngels Planagumà, l’editora del ‘btv notícies 73’. Sabies que l’equip apunta petites millores que han aconseguit per als barris fent periodisme local?


Vols visitar betevé el curs 2023-2024? 

Les visites escolars a betevé es fan quinzenalment els dimecres. Si ens vols venir a veure el curs que ve, sol·licita la visita a través del web del Programa d’Activitats Escolars del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona