Els veïns de la plaça de Rosa Sabater, a Sant Gervasi – la Bonanova, denuncien el mal estat del pipicà del parc. Es queixen que el terra és ple de sots, les tanques estan trencades i els bancs, descalçats. Asseguren que fa quatre anys que no s’hi fa manteniment i reclamen millores urgents.

Els usuaris del parc situat a la plaça de Rosa Sabater estan farts de les males condicions del pipicà, que “cada vegada està pitjor, fa fàstic venir aquí perquè veus que tot està molt deixat”, explica la veïna Mariona Cabré. Per això demanen a l’Ajuntament que en faci manteniment.

La zona d’esbarjo per a gossos és plena de sots al terra -una desena- i els bancs estan descalçats a causa de l’activitat dels animals. Les tanques no són prou altes i alguns animals poden passar-hi per sota i escapar-se. Els veïns afegeixen que falta protecció als arbres i una font, com tenen altres pipicans, i com explica Jordi Torras, “hi ha molts pipicans que estan en unes condicions molts millors. Demanem que hi hagi un manteniment tal com toca, res més”.

Els veïns han traslladat la queixa a l’Ajuntament i properament entregaran un centenar de signatures que han recollit entre els usuaris del parc. El consistori assumeix que s’hi ha de fer manteniment, així com també una remodelació de la plaça, però encara no té data.