Es tracta d’un protocol pioner i que de moment aplicaran nou sales de la ciutat, entre les quals hi ha per exemple Razzmatazz, l’Apolo o el Tarantos.  A més, també hi participaran tres festivals de la ciutat: el Sónar, el Cruïlla i el Primavera Sound. L’objectiu, segons la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, és que el personal de seguretat d’aquests espais pugui prevenir, detectar i actuar en cas que es produeixi una agressió sexual. Per això, l’Ajuntament promou la formació d’aquests treballadors per tal de dotar-los de més eines. El protocol també estableix criteris per evitar actituds sexistes com, per exemple, que no hi hagi bonificacions de begudes només per a les dones, que no s’utilitzin preus diferents en funció del sexe i que no es desenvolupin activitats que fomentin la desigualtat de gènere.

Els responsables d’algunes de les sales que participen d’aquesta experiència pionera asseguren que ja fa temps que els locals tenen els seus protocols interns. El responsable de la sala Razzmatazz, Lluís Torrents, afirma que “com a societat tenim un problema i no és un problema de les dones” i diu que “som els homes els que assetgem i violem”. Per això, remarca que ells han de ser els primers en prendre consciència. La responsable de l’Apolo, Tamara García recorda que la responsabilitat no ha de recaure sobre les víctimes i que ara “les sales estem entrenades per saber detectar”. 

L’alcaldessa, Ada Colau, afirma que la lluita contra les agressions sexuals ha de ser constant i que erradicar actituds masclistes no serà fàcil. Creu que la campanya  “és un pas més” i que l’objectiu és que “cap dona pel fet de ser dona hagi de témer per la seva seguretat”. Ja fa temps que el govern municipal incideix en les agressions i assetjament sexual en l’àmbit de l’oci nocturn. Una de les primeres campanyes va ser la instal·lació d’un estand informatiu durant les Festes de la Mercè per assessorar les víctimes, que després es va ampliar al Passeig Marítim.