Alguns eixos comercials dels barris cortsencs ja havien fet campanyes similars en altres ocasions, però és la primera vegada que totes les entitats de comerciants del districte es coordinen per organitzar-ne una conjuntament. Ho han fet amb el suport del districte de les Corts i amb un objectiu comú: donar a conèixer la restauració local. Per això, l’oferta de la ruta permet recórrer tots els barris del districte.

“Ho vam trobar una idea molt atractiva, perquè potencia tot les Corts i perquè treballem conjuntament amb totes les associacions del districte”, destaca Sònia Serret, presidenta de Les Corts comerç 08028, una de les entitats de comerciants del districte. El regidor del districte, Agustí Colom, en destaca el treball conjunt i d’integració que s’ha fet entre els diferents barris per tal de buscar la promoció econòmica de la zona i donar a conèixer la restauració local.

Tots els establiments que hi participen i les tapes que ofereixen es poden consultar en un mapa que es pot trobar imprès i també al web del districte. A més, aquest mapa està adaptat per a persones amb discapacitat visual a través de l’aplicació Wheris Links.