El carril bici del carrer de Sardenya és un dels 11 trams de via pedalable que s’han fet durant aquest estiu. Encara no està acabat però ja ha aixecat algunes crítiques veïnals, principalment per la seguretat. Júlia Gambín, veïna del carrer, ho veu com un perill. També hi coincideix Emmanuel de Angelis, usuari de la bicicleta, que reconeix que és fàcil impactar amb algú que estigui llençant les escombraries o creuant per fer-ho.

Per la seva banda, els comerciants defensen el creixement de la xarxa ciclista, però creuen que primer cal controlar el flux de vehicles. Per ells, la reducció de quatre a dos carrils de circulació del carrer s’hauria d’haver fet un cop acabades les obres de Glòries, segons explica Marcos Peña, secretari de l’Eix Fort Pienc.

El districte va reunir-se aquest dilluns amb veïns i tècnics de Mobilitat per mirar de buscar una solució. De moment, han acordat situar els contenidors als xamfrans i incrementar la zona verda del carrer de Sicília per compensar la pèrdua de places d’aparcament.