Tot i que encara no ha entrat en funcionament, la instal·lació d’un carril bici bidireccional entre el passeig de Valldaura i l’avinguda Meridiana no ha agradat gens a alguns veïns ni als qui circulen habitualment per l’avinguda Rio de Janeiro. A banda de tenir un carril menys de circulació, els conductors també es queixen que el semàfor només es manté 20 segons en verd per poder travessar el carrer.

El tram de l’avinguda de Rio de Janeiro que va de la Meridiana al passeig de Valldaura té poc més de mig quilòmetre però a les hores punta de trànsit els vehicles poden trigar més d’un quart d’hora a recórrer-lo.  Segons els conductors, el motiu d’això és la instal·lació d’un carril bici, que encara no ha entrat en funcionament i que ha eliminat un dels dos carrils de circulació que hi havia fins ara. A més, quan els vehicles arriben a la cruïlla amb el passeig de Valldaura es troben amb un semàfor que només es manté en verd durant 20 segons, fet que agreuja encara més la cua de cotxes i crispa els  ànims dels conductors.

Els qui més noten aquesta situació són els veïns. Asseguren que treure el cotxe de l’aparcament s’ha convertit en un calvari. Per a alguns, una bona opció hauria estat ubicar el carril bici a sobre de la vorera de l’avinguda, perquè és molt ampla, i no a la calçada del costat muntanya com s’ha fet.