La Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau començarà aquest any unes obres per condicionar una nova entrada al recinte pel carrer de Cartagena, a l’altura de Llorens i Barba. Serà la primera fase d’uns treballs que han d’acabar condicionant un camí per a vianants obert a tots els veïns que permeti creuar pel centre hospitalari fins al carrer de Sant Quintí.

En el futur es podrà creuar a peu el recinte de l’Hospital de Sant Pau per anar del carrer de Cartagena al de Sant Quintí i viceversa. La Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau començarà les obres per construir una nova entrada a l’espai des del carrer de Cartagena, a l’altura de Llorens i Barba. L’actuació s’inclou en el Pla especial d’ordenació urbanística, aprovat l’any 2013 i  serà la primera d’una sèrie d’intervencions per acabar consolidant el que serà una millora per a la mobilitat dels vianants als barris del Guinardó i del Baix Guinardó.

En aquesta primera fase d’obres, que s’iniciarà durant el segon semestre del 2018 i finalitzarà el 2019, s’habilitarà un primer tram condicionant l’entrada a l’espai accessible als veïns com a zona d’estada. Només es permetrà l’accés als vehicles de servei, especialment els que es dirigeixin a la Fundació Puigvert, a tocar d’aquest punt, i que hi podran accedir  d’una forma molt més directa que actualment.