Josep Cabrero fa 14 anys que té el cotxe en un pàrquing que té la sortida al passatge del Putxet. Gairebé sempre ha de fer mans i mànigues per accedir-hi i moltes vegades no n’ha pogut sortir perquè hi havia cotxes aparcats davant la porta. “I tu truques a la Guàrdia Urbana i és que ni ve”, diu Cabrero. Com que no atribueixen guals als pàrquings, la policia no té l’obligació de retirar els vehicles, explica.

Tot i que està prohibit aturar-se i estacionar al passatge, hi entren molts cotxes i hi aparquen durant tot el dia, ja que el passatge es troba a escassos metres del carrer de Balmes i mai no hi passa la grua. De nit els veïns expliquen que també hi ha problemes, ja que és un lloc poc il·luminat i transitat i s’hi fa “botellón”.

Aquest passatge va ser particular fins que fa una dècada va passar a ser de l’Ajuntament, que fa quatre anys va construir-hi un clavegueram i va assegurar que l’asfaltaria imminentment. El consistori confirma que el projecte està en previsió i licitació per a aquest any i que s’urbanitzarà el mes de juliol.