La meteorologia adversa ha marcat el trànsit aeri d’aquest dimecres a Barcelona. Les tempestes, que han deixat més de 40 litres per m2 en alguns punts de la ciutat, han obligat a fer regulacions del trànsit aeri i han provocat cancel·lacions.

L’aerolínia Ryanair ha informat que “el tancament d’una pista a l’aeroport del Prat a causa de les tempestes elèctriques” ha obligat a cancel·lar alguns vols.

Enaire, que s’encarrega de gestionar la navegació aèria a Espanya, ha informat a les 10.40 h al seu compte de Twitter que s’han hagut d’espaiar les operacions aèries per seguretat. La tempesta forta ha arribat al Prat poc abans de les 12 h i ha obligat a reforçar la regulació.

Aquest fet ha provocat nombrosos retards als vols amb origen i destinació al Prat de totes les companyies que operen a l’aeroport. Tot i que les afectacions es mantenen, la meteorologia ha millorat al llarg del dia i ha permès ampliar gradualment la freqüència d’arribades. El mal temps també ha afectat els enlairaments i aterratges dels aeroports europeus de Viena i Munic.