El Musicals’ Choir és un cor format per 63 nois del Raval que va néixer el febrer del 2014. Tot i ser una formació jove, ja ha actuat a grans escenaris com el Gran Teatre del Liceu participant en l’òpera ‘La gata perduda’, al Palau de la Música representant ‘West Side story’, al festival Grec i fa pocs dies al Teatre Victòria donant la benvinguda al nou any.

Cristina Colomer, directora del Musical’s Choir, ha explicat al ‘bàsics’ que el cor va sorgir davant les inquietuds d’alguns joves del barri. Mentre estudiaven primària formaven part de corals, però en arribar a secundària no n’hi havia cap en què participar. Així que de manera espontània es va crear: “Vam començar amb 15 joves i ara ja són 63 i una llista d’espera de dos anys”.

“Per mi el cor ha estat la meva segona família”

Una de les cantaires a qui la Cristina va “enxampar” a l’institut explica la importància de formar part del cor, que no és només cantar. “Per mi el cor ha estat la meva segona família que m’ha vist passar per alts i baixos i ha estat la meva forma d’expressió i alliberament”, ha reflexionat Paula Fernández.

La singularitat de la coral rau en la riquesa dels països d’origen dels qui la formen i en la joventut, ja que les edats dels participants van dels 12 als 22 anys.

Ramon Mirabet i el Musicals’ Choir, al Teatre Victòria

Un dels últims moments especials que ha viscut aquest cor de Ciutat Vella va ser el 31 de desembre al Teatre Victòria. Els espectadors del xou d’El Mago Pop van donar la benvinguda al 2024 amb les veus del Musicals’ Choir, que van acompanyar el cantant Ramon Mirabet per celebrar l’arribada del nou any en acabar l’espectacle de màgia.