L’il·lusionista català Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop, tornarà al Teatre Victòria a partir del 25 d’octubre, després de l’èxit del seu debut a Broadway el 20 d’agost amb ‘Nada es imposible’. El xou s’ha convertit en l’espectacle unipersonal que més ha recaptat en una sola setmana en tota la història de la ciutat de Nova York.

Un espectacle que ha superat clàssics del teatre

Antonio Díaz presentava la seva proposta al Teatre Ethel Barrymore, on només en una setmana ha assolit una xifra de 2.717.000 dòlars, superant altres espectacles com ‘El rey león’, ‘Hamilton’ i ‘Funny girl’. A ‘Nada es imposible’, Díaz es transforma en un superheroi de Gotham City i desafia les lleis de la gravetat, però també commemora altres clàssics de la gran pantalla com ‘Forrest Gump‘. Sota el lema “El millor dels somnis no és complir-los, sinó tenir-los”, El Mago Pop ret homenatge a les fantasies i il·lusions de la seva infància.

Díaz, que s’ha convertit en una referència internacional en el món de l’il·lusionisme, tornarà als Estats Units a partir del maig del 2024, concretament al Branson Magic Theatre de Missouri, que va comprar el març passat. Es tracta del segon teatre que adquireix l’il·lusionista, ja que el 2019 va comprar el Teatre Victòria de Barcelona, on va estrenar ‘Nada es imposible’ a la capital catalana.