cinemes comedia

(ACN) El Departament de Cultura estudiarà una possible sortida per als cinemes Comèdia perquè Barcelona no perdi aquest equipament cultural “històric” del centre de la ciutat. Ho ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, un dia després que l’exhibidora Yelmo anunciés que les sales tancaran aquest diumenge perquè acaba el contracte de gestió de l’espai. “Representa una gran pèrdua, una gran pèrdua d’un cinema històric que havia començat com a teatre i havia estat cinema tants anys”, ha recordat la consellera.

Garriga ha afegit que ara el que cal fer és “parlar” amb l’Ajuntament de Barcelona i “veure si hi ha alguna possibilitat d’alguna sortida”.

Catalogat com a patrimoni

L’edifici que acull les cinc sales de cinema dels Comèdia està catalogat com a patrimoni, de tal manera que s’hi admetrien tant equipaments culturals com sanitaris, religiosos o de serveis de l’Administració.

Els propietaris del local del passeig de Gràcia diuen que ja estudien opcions de diferents grups interessats i triaran l’operador que ofereixi una activitat de més valor afegit a la ciutat.