Tot i que nosaltres som més de Sant Jordi, és inevitable passar per alt aquesta data: 14 de febrer. El dia dels enamorats per alguns o el del consumisme per altres, queda reflectit també als teatres que, casualment (o no), programen obres relacionades amb l’amor i el desamor.

A La Villarroel hi trobem la Laia Marull i el Pablo Derqui interpretant una parella recentment separada plena d’odis i rancúnies a ‘La dansa de la venjança’, el darrer text de Jordi Casanovas que dirigeix Pere Riera. I una parella obligada a compartir pis tot hi haver-se separat és el que trobem al Tantarantana, amb l’espectacle ‘Després de tu. Living together… apart’. La Sala Àtrium, per la seva banda, recupera l’obra ‘Interiors’ de Concha Milla, un text que recorda la pel·lícula homònima de Woody Allen. Però no tot és amor, la Agrupación Señor Serrano torna al Teatre Lliure amb ‘Kingdom’, una obra que reflexiona sobre el capitalisme i la societat de consum. I La Perla 29 ens proposa viatjar a Irlanda gràcies al primer text de Martin McDonagh que dirigeix Julio Manrique. Es tracta de ‘La reina de la bellesa de Leenane’, un drama rural sobre la relació tòxica entre una mare i una filla.

Atenció, si voleu anar gratis a la Biblioteca de Catalunya a veure ‘La reina de la bellesa de Leenane’ tenim entrades! Mireu aquí què heu de fer per aconseguir-les!