Rock Fest 2022

Després de cancel·lar l’edició 2020 per la crisi pandèmica de la covid-19, el Rock Fest ha anunciat que tampoc se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juliol de 2021 tal com estava previst. L’organització ha expressat la voluntat d’intentar mantenir el màxim d’artistes que ja estaven confirmats per a 2021 de cara a l’edició que se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol de 2022.

Entre els grups que havien d’actuar el 2021 hi trobem noms com Judas Priest i Kiss (que es retiren dels escenaris). També hi havia d’actuar Manowar, que volia celebrar el 40è aniversari davant del públic del festival. Altres artistes destacats del cartell són UFO, Accept, Alestorm o Symphony X.

Els grups que s’havien confirmat per l’edició de 2021 són: Amon Amarth, Nightwish, Manowar, Kiss, Judas Priest, Foreigner, Dropkick Murphys, Blind Guardian, Accept, UFO, Doro, Symphony X, Alestorm, Rito, Gotthard, Phil Campbell, Dragonforce, Nile, Angelus Apatrida, Insomnium, Belzebubs, Bloodbath, My Dying Bride, Diamond Head, Kontrust, Reef, Anthem, Myrath, Bullet, D.A.D, Rock Goddess, Celtica, Evil Invaders, Disconnected, The New Roses Stormzone, Mind Driller, Orange Goblin i Nashville Pussy.

Entrades i preu del Rock Fest Barcelona 2022

LLOC: Parc de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet)

DATA: del 30 de juny al 2 de juliol

PREUS: 

Abonament de 3 dies: 187,75 euros
Abonament col·leccionistes: 195 euros

Artistes que estaven confirmats pel Rock Fest 2021

Manowar

Judas Priest

Kiss

Accept

Blind Guardian

Dropkick Murphys

Com arribar al Rock Fest… i tornar

El Rock Fest 2021 se celebrarà al Parc de Can Zam, que es troba a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Des de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet fins a la plaça de Catalunya de Barcelona només hi ha 8 km. A continuació us facilitem les millors opcions per arribar-hi!

Cotxe

El millor accés al Rock Fest 2021 per carretera és la sortida 19 de la ronda de Dalt (B-20).

Pàrquing: al costat del festival s’habilitarà un pàrquing gratuït d’aforament limitat. També es podran utilitzar els aparcaments municipals de Santa Coloma, que estaran vigilats les 24 hores. Els pàrquings de Gramepark situats a la plaça de la Vila i a la rambla de Sant Sebastià ofereixen un preu de set euros per tot el dia mentre que els situats al Mercat del Fondo i metro de Fondo ofereixen un preu especial pels assistents al festival de cinc euros tot el dia.

Taxi

Durant els dies del Rock Fest 2021 s’habilitarà una parada especial de taxi.

Metro

Estació Can Zam (Línia 9) o Estació Santa Coloma (Línia L1)

Horari: dijous fins a mitjanit i a partir de les 5 h / Divendres fins a les 2 h i a partir de les 5 h / Dissabte, servei continu / Diumenge fins a mitjanit

Bus

La companyia Tusgsal enllaça els municipis de Barcelona, Badalona, Santa Coloma, Tiana, Montgat i Montcada.

Horari: De 7 a 22 h

BusUp

Oblida’t de la gasolina, dels aparcaments i de les multes. Durant el Rock Fest 2021 tindràs a la teva disposició un servei de bus perquè arribar fins allà sigui d’allò més fàcil. BusUp et porta directament des de casa teva al recinte, i et torna un cop acabat el festival. Pots consultar aquí la teva ruta i, si no existeix, proposar-ne una de nova: rockfestbarcelona.busup.com.

Bus Nit

A continuació et detallem les línies que connecten el Rock Fest 2021 amb la plaça de Catalunya i amb altres barris de Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana.

N6 – Santa Coloma de Gramenet (barri d’Oliveres) – Plaça de Catalunya – Roquetes

La parada de bus de l’N6 més propera del festival és a l’avinguda de la Pallaresa amb avinguda de Francesc Macià.
Després dels concerts de dijous, des del tancament de metro, el Nit Bus N6 ampliarà la seva freqüència de pas. Està previst que cada 10 minuts aproximadament hi hagi un bus nocturn amb direcció a la plaça de Catalunya.

N8 – Santa Coloma de Gramenet (barri de Can Franquesa ) – Plaça de Catalunya – Can Caralleu

Parada de bus N8 més propera al festival: carrer de les Balears.

N9 Plaça de la Vila – Plaça de Catalunya

Parada de bus N9 més propera al festival: plaça de la Vila.

Horari: El Bus Nit començarà a funcionar a quarts d’onze de la nit i tancarà a les 5 del matí.

Consulta tots els festivals de música de Barcelona