entrades falses OFF Sónar

La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga un cas d’estafa relacionat amb la venda d’entrades falsificades de l’OFFSónar, que es fa a Montjuïc. Aquest dijous, la policia va identificar tres persones que es feien passar per treballadors de festival i distribuïen acreditacions i entrades falses als afores del recinte dels concerts, al Poble Espanyol. Concretament, la policia va decomissar set acreditacions i més de 1.500 entrades falses.

Les sospites es van iniciar quan els agents van observar com un home portava moltes polseres del Sónar 2022 i conversava amb un possible comprador. L’acció va acabar amb el venedor col·locant-li el braçalet al canell. Hi havia dos homes més que acompanyaven el venedor amb una actitud vigilant.

En ser preguntat pels agents, el venedor va intentar marxar sense èxit. El que havia comprat l’entrada va explicar als agents que volia accedir al festival però que no en quedaven entrades i que la persona de les polseres se li havia acostat i li n’havia ofert una.

Alerta de la policia per evitar estafes

La Guàrdia Urbana ha fet una crida als ciutadans perquè evitin comprar entrades fora dels llocs autoritzats, ja que es pot caure en un delicte d’estafa.