sonar 2022

La murciana DJ Gela ha estat la responsable d’obrir el foc en la primera sessió del Sónar de Dia. A partir de les 13 h, quan s’han obert les portes, el públic hi ha anat entrant amb comptagotes. Tothom s’ha protegit de les altes temperatures, al voltant d’uns 30 graus, a la zona d’ombra de l’escenari principal, el SonarVillage. Els assistents tenien ganes de Sónar 2022 després de dos anys sense poder gaudir-lo per culpa de la covid.

Festival de referència

En l’ambient es podia notar que hi havia moltes ganes de Sónar. Així ens ho ha explicat Sergio González, un dels que han entrat primers a aquest Sónar 2022. “Amb moltes ganes perquè tenia entrada per al 2020, que no es va poder fer. Tinc moltes ganes de festival i sobretot de Sónar, que és el meu festival favorit de Barcelona”.

En la mateixa línia s’ha expressat Luis Alonso: “M’he emocionat quan he entrat al recinte, després de dos anys de sequera veure que tot segueix igual em fa venir ganes i estic molt expectant”.

Un sol que espetega

Les altes temperatures d’aquests últims dies també s’han fet notar en les primeres hores del Sónar. La majoria dels assistents tenen clar quines són les millors eines per combatre la calorada. Tots coincideixen en molta aigua per hidratar-se, alguna cervesa i molta crema protectora. Jaime Rodríguez ho té clar: “Ara mateix, que ens trobem sota una carpa, estem força bé. Ho portes com pots, bevent molt amb roba còmoda, però un cop estàs ficat dins de la música i els concerts, la calor és el que menys importa“.