El Rock Fest s’ha vist obligat a cancel·lar la seva edició del 2020 degut a la crisi del coronavirus.  Aquesta cita imprescindible per als amants del rock dur havia confirmat per al cartell d’enguany bandes veteranes com Judas Priest, Lynyrd Skynyrd o Kiss (que es retiren dels escenaris), els màxims reclams d’un cartell on també hi destaquen clàssics com Accept o UFO.

Finalment, l’organització ha anunciat que la propera edició del Rock Fest se celebrarà els dies 1, 2, i 3 de juliol de 2021. En les pròximes setmanes s’anunciarà el cartell del 2021, la distribució per dies i noves confirmacions. La intenció és mantenir el màxim de bandes que ja estaven confirmades.

Haurem d’esperar tot un any per poder tornar a gaudir de la millor música heavy i hard rock del panorama espanyol i internacional al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. A només 20 minuts del centre de Barcelona i fàcil d’arribar amb metro.

Entrades i preu del Rock Fest Barcelona 2020

 

LLOC: Parc de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet)

DATA: del 2 al 4 de juliol (ajornat a 1, 2 i 3 de juliol de 2021)

PREUS: (les entrades del 2020 seran vàlides per al 2021)

Abonament de 3 dies: 187,65 euros
Abonament Junior (12 a 16 anys): 100,10 euros
Abonament col·leccionistes: 195 euros
Abonament VIP: 999 euros

Dijous 2 de juliol: pròximament
Divendres 3 de juliol: pròximament
Dissabte 4 de juliol: pròximament

 

 

Cartell del Rock Fest 2020

 

Com arribar al Rock Fest… i tornar

El Rock Fest 2020 se celebrarà al Parc de Can Zam, que es troba a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Des de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet fins a la plaça de Catalunya de Barcelona només hi ha 8 km. A continuació us facilitem les millors opcions per arribar-hi!

Cotxe

El millor accés al Rock Fest 2020 per carretera és la sortida 19 de la ronda de Dalt (B-20).

Pàrquing: al costat del festival s’habilitarà un pàrquing gratuït d’aforament limitat. També es podran utilitzar els aparcaments municipals de Santa Coloma, que estaran vigilats les 24 hores. Els pàrquings de Gramepark situats a la plaça de la Vila i a la rambla de Sant Sebastià ofereixen un preu de set euros per tot el dia mentre que els situats al Mercat del Fondo i metro de Fondo ofereixen un preu especial pels assistents al festival de cinc euros tot el dia.

Taxi

Durant els dies del Rock Fest 2020 s’habilitarà una parada especial de taxi.

Metro

Estació Can Zam (Línia 9) o Estació Santa Coloma (Línia L1)

Horari: dijous fins a mitjanit i a partir de les 5 h / Divendres fins a les 2 h i a partir de les 5 h / Dissabte, servei continu / Diumenge fins a mitjanit

Bus

La companyia Tusgsal enllaça els municipis de Barcelona, Badalona, Santa Coloma, Tiana, Montgat i Montcada.

Horari: De 7 a 22 h

BusUp

Durant el Rock Fest 2020 tindràs a la teva disposició un servei de bus perquè arribar fins allà sigui d’allò més fàcil. BusUp et porta directament des de casa teva al recinte, i et torna un cop acabat el festival. Pots consultar aquí la teva ruta i, si no existeix, proposar-ne una de nova: rockfestbarcelona.busup.com (properament).

Bus Nit

A continuació et detallem les línies que connecten el Rock Fest 2020 amb la plaça de Catalunya i amb altres barris de Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana.

N6 – Santa Coloma de Gramenet (barri d’Oliveres) – Plaça de Catalunya – Roquetes

La parada de bus de l’N6 més propera del festival és a l’avinguda de la Pallaresa amb avinguda de Francesc Macià.
Després dels concerts de dijous, des del tancament de metro, el Nit Bus N6 ampliarà la seva freqüència de pas. Està previst que cada 10 minuts aproximadament hi hagi un bus nocturn amb direcció a la plaça de Catalunya.

N8 – Santa Coloma de Gramenet (barri de Can Franquesa ) – Plaça de Catalunya – Can Caralleu

Parada de bus N8 més propera al festival: carrer de les Balears.

N9 Plaça de la Vila – Plaça de Catalunya

Parada de bus N9 més propera al festival: plaça de la Vila.

Horari: El Bus Nit començarà a funcionar a quarts d’onze de la nit i tancarà a les 5 del matí.

Consulta tots els festivals de música de Barcelona