(Agències/Redacció) En un format més reduït per adaptar-se al format del festival, la sobretaula de C. Tangana ha aterrat a l’escenari del Sónar de Nit 2022 aquest divendres. D’aquesta manera, l’artista Antón Álvarez, que ja va actuar el 23 d’abril al Palau Sant Jordi, ha tornat a Barcelona i ha repassat els grans èxits de la seva discografia, en especial d’’El Madrileño‘. 

Amb una escenografia cuidada fins a l’últim detall i una posada en escena cinematogràfica, C. Tangana ha posat sobre la taula tot el seu repertori musical, que va des del flamenc al trap amb tocs electrònics, la rumba i la salsa, en el marc de la seva gira ‘Sin cantar ni afinar tour’. El cantant ha convertit l’escenari en l’interior d’un bar, amb cambrer inclòs, i un toc de tablao flamenc. Tot això acompanyat, entre d’altres, d’artistes com El Niño de Elche o el guitarrista Juan Carmona.

C. Tangana Sónar 2022

Nathy Peluso repeteix al Sónar

Un dels moments més esperats i corejats també ha estat quan ha aparegut a l’escenari Nathy Peluso, qui també ha actuat aquest divendres al festival, per cantar el seu gran èxit ‘Ateo’. La cantant argentina Nathy Peluso ja va donar el tret de sortida al Sónar de Nit dijous amb una actuació a porta tancada a l’escenari SonarClub del recinte firal de Gran Via.