El cicle Barcelona Districte Cultural acull espectacles escènics i musicals a una trentena d’espais dels 10 districtes de la ciutat, amb la voluntat d’apropar la cultura al veïnat de tots els barris. Les entrades són gratuïtes, però sempre s’ha de fer reserva prèvia mitjançant el web oficial. En aquesta edició, que s’allarga fins a finals de maig, destaca una gran presència de projectes musicals femenins, com és el cas del combo Las Karamba, amb qui hem parlat del seu debut discogràfic.

Las Karamba

Las Karamba és una banda formada el 2018 íntegrament per dones que pretén transmetre missatges reivindicatius mitjançant cançons ballables i que barregen sonoritats dels seus cinc països d’origen: Panamà, l’Argentina, Espanya, Veneçuela i Cuba.

Estem fartes o diem prou ja a les etiquetes que la societat et posa per ser diferent o pensar diferent. Deixeu que la resta visqui en pau
Ahyvin Bruno, veu i guiro

Les lletres feministes parlen d’històries de migracions, herències musicals i maternitats subversives i diverses.

Les lletres d’aquests estils musicals llatins són molt masclistes i volíem canviar una mica el fet que es pot continuar fent aquesta música però parlant per a tothom, que les noies puguin dir: jo també puc
Ahyvin Bruno, veu i guiro

Al Barcelona Districte Cultural estan presentant els temes del seu primer disc, ‘Camino así’, que es publica el 4 de març.

Tenim ganes boges d’ensenyar-lo a la gent i de portar el nostre missatge a la lluna, si cal
Aylin Bruno, congues