El Teatre Lliure tanca aquesta setmana el cicle Katharsis que demostra que el teatre no té límits amb creacions poc convencionals i diferents. Us descobrim alguns dels espectacles que formen part d’aquest cicle i que encara podeu veure fins al 31 de gener. Des de les deixalles que la Sarah Vanhee ha recollit al llarg d’un any i col·loca meticulosament sobre l’escenari els instruments amb personalitat que creen Lolo&Sosaku.

‘Oblivion’, de Sarah Vanhee

L’artista belga Sarah Vanhee presenta en escena els residus personals, reals o virtuals, que ha acumulat durant un any sencer. Un experiment sobre què diuen de nosaltres les nostres deixalles. Per la Sarah tots els objectes per petits que siguin són importants, per això porta a escena milers de peces que al llarg de dues hores i mitja anirà col·locant per l’escenari del Teatre Lliure. Aquesta peça la vam poder veure la setmana passada al cicle Katharsis.

‘Hybridation’, d’Oliver de Sagazan

Sessió amb Oliver de Sagazan, l’art macabre del qual integra pintura, escultura i performance. En escena, dos personatges transiten per la identitat de manera inquietant. Una evolució de la seva proposta ‘Transfiguration’. Oliver de Sagazan considera que l’art no és un fet únicament estètic, sinó que busca sorprendre l’espectador amb les seves escultures que es van transformant i transfigurant. Aquesta acció es va realitzar al cicle Katharsis la setmana passada.

C言語 c language P系。 Tipo P (concert per a dos pianos), de Lolo&Sosaku

Lolo & Sosaku presenten robots que semblen animals o éssers d’un altre planeta i amb qui empatitzem, ens cauen bé. Ningú no controla les seves màquines que fan el que volen a escena, i gairebé sempre té alguna cosa a veure amb la creació artística.

Dijous i divendres, a les 20 h

‘Drei Schwestern’, de Susanne Kennedy

Susanne Kennedy versiona ‘Les tres germanes’, de Txékhov, sota la premissa de l’etern retorn. Volem controlar el nostre futur o alliberar-nos de la repetició? L’artista ens presenta un clàssic en què els personatges semblen maniquins o potser titelles que reflexionen.

Dimecres i dijous, a les 20 h