(ACN) El cantant i compositor Alejandro Sanz actuarà dues nits a la segona edició del CaixaBank Polo Music Festival, que se celebrarà al Real Club de Polo de Barcelona entre el 22 de maig i el 7 de juny del 2020. Així ho han anunciat els organitzadors de l’esdeveniment, al costat de la resta del cartell d’artistes que l’acompanyaran. És el cas del violinista espanyol d’origen libanès Ara Malikian, de l’artista multidisciplinari Juan Magán, de la veterana banda de pop Hombres G, del cantant Antonio José, de la cantautora Sofía Ellar, de l’artista revelació a Espanya Aitana, de la banda britànica Lighthouse Family o de l’espectacle simfònic electrònic Maestro.
L’esdeveniment es desenvoluparà en un únic escenari, el Real Club de Polo de Barcelona, amb dos formats, grada i pista, amb capacitat per a 4.272 persones i grada i platea, amb 2.810 localitats.

La primera edició del certamen va programar set concerts i va aconseguir 13.139 espectadors, segons xifres que faciliten els organitzadors. En aquesta segona edició, l’objectiu dels responsables de la iniciativa és aconseguir reunir “els millors artistes nacionals i internacionals”, així com una programació estable “i de qualitat” que “complementa i enforteix” l’oferta musical de Barcelona.