Iñaki Mur i Júlia Bonjoch són al Teatre Goya amb la reposició del musical ‘Pegados’. Avui seuen a l”Àrtic’ per parlar-nos d’aquest espectacle amb què volen fer-nos somriure enmig de la pandèmia.

 

Una dècada enganxats

Iñaki Mur i Júlia Bonjoch prenen el relleu de Ferran González i Alícia Serrat, ideòlegs i protagonistes de la versió original de ‘Pegados, el musical’. Els dos joves intèrprets ens presenten un noi i una noia que, després de conèixer-se una nit en una discoteca, fan l’amor i es queden enganxats. Tot i la vergonya, els amants acaben a urgències, on passaran hores parlant, explicant-se les seves vides i, potser, enamorant-se. Gemma Martínez repeteix en el paper d’infermera i la mateixa Alícia Serrat i Enric Cambray dirigeixen la nova adaptació d’aquest musical que va ser un èxit, aconseguint dos premis MAX, tres Butaca i adaptacions en diverses llengües.

Iñaki Mur i Júlia Bonjoch, amb una cançó als llavis

Júlia Bonjoch i Iñaki Mur són dos intèrprets a qui el teatre musical, més que haver-los unit, els ha literalment enganxat. Formats tots dos a l’Escola Memory, l’Iñaki ha passat també per la Nancy Tuñón i la Júlia ha estudiat a l’Institut del Teatre. A partir de llavors, l’Iñaki va apuntar-se a les classes de filosofia d’un tal ‘Merlí’ abans de posar-se a buscar ‘El sitio de Otto’ i la Júlia va viatjar amb l”Alícia al país de les meravelles’ i es va convertir en un príncep tan petit com famós. I ara, després d’haver compartit pis de lloguer, i de viure un autèntic ‘Drama’ catòdic, es veuen obligats a passar aquests temps de distanciament social ‘Pegados’. I per això avui els hem convidat a l”Àrtic’, on, aquí sí, els assegurem que mantindrem el metre i mig de distància.

Pegados, el musical