(ACN) El Gremi d’Hotels de Barcelona ha anunciat aquest divendres que posarà a disposició de les autoritats sanitàries vora 2.500 habitacions per acollir pacients lleus de coronavirus o personal sanitari que està treballant als hospitals i centres de salut.
A més, els establiments associats han cedit més de 1.000 llits amb matalàs que aniran destinats a diferents grans hospitals de Barcelona i de la resta de la demarcació i als quatre hospitals de campanya que està habilitant l’Ajuntament de Barcelona en pavellons esportius de la ciutat. Aquestes accions, segons ha informat el gremi en un comunicat, s’emmarquen dins el projecte Hotel salut, un programa per acollir pacients lleus de covid-19 en hotels.

Formació per a professionals del sector hoteler

Dins aquesta iniciativa, el Gremi d’Hotels de Barcelona també ha posat en marxa, juntament amb l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB), una oferta formativa específica per a professionals del sector hoteler, pensada per “facilitar la continuïtat de la formació i aprofitar aquests dies de confinament i aturada de l’activitat”. Les classes seran gratuïtes i es faran a través de la xarxa.